Smarthusbloggen

Velkommen til Smarthusbloggen!

En hobby og lidenskap gjennom flere år har endelig ført til opprettelsen av denne bloggen. Et sted hvor teknologi til hjemmet dyrkes, testes og tynes. Jeg har nemlig allerede skrevet mye og tenkt mer – om hva dette hjørnet av internett skal omhandle.

På den ene siden går utviklingen innenfor smarthjem og smartteknologi i en rasende fart. Nye produkter blir lansert hele tiden, med et utall teknologier som ikke kommer overens med hverandre. Trenger vi å kjøpe de siste produktene hele tiden for å holde tritt med utviklingen?

På den andre siden er teknologien fremdeles så fersk at vi må lage egne automasjoner, koble enheter sammen manuelt og dykke ned i kode for å tilpasse de til våre egne behov. Det har aldri vært enklere å komme i gang, men det krever fortsatt mye av sluttbrukeren for å sette opp.

Enten du er nybegynner og vil ta det første steget til en enklere hverdag, om du har flere smartprodukter og er sulten på mer, eller om du allerede er godt inne i teknologien: forhåpentligvis vil du ha glede av mine erfaringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *