LysstyringNyheter

Ikea lanserer pyntepære

Lyspærer med filament-teknologi, såkalte dekorative lyspærer med varmt, dempet lys, har blitt det nye store på interiørfronten. Nå kommer Ikea med en pære som både er smart – og trendy.

Det meste av smarthusteknologi er ikke først og fremst kjent for å være trendy og pent. Ikea har tydelig bestemt seg for å forandre dette, ved å lansere filamentpærer i Trådfri-serien.

Philips Hue lanserte nylig sine filamentpærer som ifølge Prisjakt i skrivende stund billigst kan oppdrives mellom 189 og 279 kroner, avhengig av størrelse og form. Den nye smartpæren fra Ikea går for 99 kroner, men finnes foreløpig bare i en utførelse.

Den nye pæren pares med Ikea-hub eller fjernkontroll på vanlig måte, og kan dimmes trådløst. Den gir 250 lumen, og egner seg dermed til dekorasjon, og i lamper hvor selve pæren er synlig. Den passer i en vanlig E27-sokkel.

Alt i alt bunner det i hvilken leverandør du sverger til, og hvilke forventninger og krav du har til smartpærene dine, men det er ingen tvil om at Ikea fortsatt er et kostnadseffektivt alternativ for deg som vil inn på smarthusmarkedet uten å tømme lommeboka.

Pæren er tilgjengelig allerede nå og kjøpes direkte fra Ikea. Merk at det her ikke følger med noen fjernkontroll om du ikke har det fra før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *