AnnonseSmarte produkter

De beste Black Friday-kuppene i 2022

November er som julaften for smarthusentusiaster. Nettbutikkene byr på årets beste tilbud under Black Friday, Black Week og etterhvert Black Month. På noen produkter konkurrerer de mot hverandre på pris, men på andre produkter lønner det seg å grave litt etter de beste tilbudene. Her er vår samling over de aller beste kuppene i 2022.

Artikkelen oppdateres etterhvert som det slippes flere tilbud. Artikkelen inneholder annonselenker.

Smarthjemprodukter fra Google

Denne uken har Proshop Black Friday-tilbud på alle smarthjemprodukter fra Google. Nå får du for eksempel 20% rabatt på andregenerasjons Google Nest Hub. Jeg har både første og andre generasjon av denne, og den nyeste har betydelig bedre lydkvalitet. Dersom lyd er viktig får du nå også 21% på Google Nest Audio, som gir langt fyldigere lyd. Og dersom det viktigste er å få taleassistent i alle rom, får du nå 22% på Google Nest Mini. Du får også 36% avslag på Google Nest Doorbell, som er en perfekt kompanjong til Nest Hub. Du får også 27% avslag på Google Chromecast med Google-TV.


30% på alt fra Shelly

Shelly har for alvor gjort inntog i Norge, og det er ikke uten grunn. Shelly baserer seg på WiFi, og egner seg godt for deg som ikke har bygd opp et mesh-nettverk med Zigbee eller Z-Wave fra før. Fordelen er at enheten kan brukes både frittstående med Shelly-appen, og som del av et smarthussystem. I dette Black Week-tilbudet fra Elektroimportøren får du alt fra Shelly til 30% rabatt, og produktet vi kan anbefale aller sterkest er kanskje Shelly Plug S.

Kjøp hos Elektroimportøren


Aqara dørsensor og temperatursensor

Et ekte smarthus trenger sensorer, og det blir fort dyrt med en sensor i hvert rom, på hver dør og hvert vindu. Da er produktene fra Aqara å anbefale, og nå er de på tilbud. De er stabile, har lang batterilevetid og bruker Zigbee, som blant annet støttes av Homey og Futurehome, selvsagt i tillegg til Aqara sin egen hub. Nå er dør- og vindussensoren fra Aqara på tilbud til bare 139 kroner. Denne kan du feste for eksempel på et vindu, og programmere din egen «åpent vindu»-modus, som skrur av varmen dersom vinduet er åpent. Jeg bruker den også til å rulle opp rullegardinen dersom vinduet åpnes, slik at den ikke flagrer ut.

Jeg har også et stort knippe av temperatursensoren som nå også koster bare 139 kroner, som er små og enkle å skjule i rommet. Jeg har de strødd på flere soverom, bad og kjøkken for å kunne følge med på temperaturen og styre flere panelovner.

Kjøp hos Elektroimportøren


Namron Zigbee LED Dimmer

Har du downlights i taket? Det har jeg, og i stedet for å bytte hver enkelt pære, har jeg fått koblet til smarte dimmere i stedet. Jeg har 15 dimmere av denne typen, og er storfornøyd med kvalitet og responstid. Den benytter Zigbee, og kan derfor kobles til Philips Hue, Homey og Futurehome. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke fikk halv pris. Nå får du den til bare 499 kroner. Et lite tips: ønsker du å bruke den sammen med Elko Plus-rammer, får du denne servicepakken som gjør at den passer bedre til disse.

Kjøp hos Elektroimportøren


Heatit Z-TRM3

Dersom du skal ha en smart termostat er Heatit Z-TRM3 det naturlige valget, spesielt til 21% avslag. Nå får du den til bare 1099 kroner (dersom du er medlem). Den er en oppgradering fra forgjengeren Z-TRM2, og i praksis er de ganske like. Den nye har innebygd temperatursensor, selv om de aller fleste med eksisterende kabler i gulvet har følere i gulvet fra før. Jeg har hatt både denne og forgjengeren i forskjellige boliger, og den har vært helt stabil til tross for at Z-Wave-signalet har reist gjennom betongvegger. Denne støttes både av Homey og Futurehome. Den finnes både i sort og hvit. Anbefales!

Kjøp hos Elektroimportøren


Flere tilbud

Listen over er et sammendrag av det vi mener er de aller beste Black Friday-tilbudene. Kanskje trenger du noe helt annet. Her er lenker til Black Friday-tilbud, så kan du undersøke selv:

Har du funnet et kjempetilbud vi har gått glipp av? Legg igjen en kommentar under, da vel!

One thought on “De beste Black Friday-kuppene i 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *