Nyheter

Netatmo værstasjon støtter nå Google Home

Det har tatt sin tid, men endelig kan du integrere værstasjonen fra Netatmo med Google Home, i tillegg til Alexa og Siri.

Det melder Netatmo i en pressemelding. Det betyr at du kan spørre Google om temperatur, luftfuktighet, CO2 og luftkvalitet. Du vil da få svar basert på data fra Netatmo sine enheter.

Først må du legge til værstasjonen i Netatmo-appen (noe du sannsynligvis har gjort fra før). Deretter kobler du sammen Google-kontoen og Netatmo-kontoen i Google Home-appen. Dersom du har koblet kontoene fra før må du sannsynligvis fjerne sammenkoblingen, og deretter koble sammen kontoene på nytt for å få stemmestyringen til å fungere.

Du kan også få varsler på Nest Hub og Nest Mini ved visse hendelser, som at CO2-nivået på innemodulen går over 2000 ppm, eller når det begynner å regne. For å aktivere denne funksjonen må du først aktivere varsler i Netatmo-appen, og deretter aktivere stemmevarsler ved å gå til innstillingene for produktet i Google Home-appen.

Et tips kan være å sette opp «Ikke forstyrr» i Google Home, slik at du ikke får stemmevarsler i tide og utide, og midt på natten.

Værstasjonen fra Netatmo får du mellom annet hos Kjell & Co til kr 1590. I tillegg kan du kjøpe anemometer for å få oversikt over vindstyrke og vindretning, og regnsensor som rapporterer nedbør direkte. Værstasjonen fra Netatmo kan integreres med de fleste smarthussystemer, som Homey eller Home Assistant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *