NyheterSikkerhet

Verisure snur om gratis bruk av Yale Doorman

Verisure gikk nylig ut og informerte brukere av Yale-dørlåser med fjernstyringsfunksjoner gjennom Verisure at de ikke lenger kunne nyte godt av tjenestene via «Mine sider» uten et betalt abonnement. I en e-post til sine brukere informerer selskapet nå om at de omgjør beslutningen, og gratisbrukere beholder sin tilgang.

Dette betyr at de som har en Doorman med Verisure-modul ikke lenger trenger å betale for et Verisure-abonnement for å benytte seg av fjernstyringsfunksjonene. Den opprinnelige oppfordringen om å oppgradere til betalte abonnementer ble begrunnet med oppgraderinger og endringer hos Verisure. Men nå har de altså funnet en måte å la disse brukerne fortsette som før.

Tilbakemeldingene fra kundene lot ikke vente på seg etter den opprinnelige beslutningen, og kommentarfeltet i tek.nos rapportering av saken indikerer at flere kunder allerede har gått til innkjøp av en annen WiFi-modul, og at denne vinglingen har påført kundene ekstra kostnader. Det er ikke helt fritt for bråk hos Yale heller, som har overført sine brukere til den nye Yale Access-appen. Tek.no erfarer at styringen gjennom Verisures WiFi-modul har noe lenger rekkevidde en Yales egen WiFi-bro.

WiFi-modul til Yale Doorman Classic V2N og V2 finner du hos Kjell.com (annonselenke)

Har du ikke smartlås? Yale Doorman L3S Flex får du hos Kjell.com (annonselenke)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *