AnnonseInspirasjonSmarte produkter

Månedens kupp i februar

Selv om januarsalget er over betyr ikke det at man ikke kan fylle på smarthuset. Vi har samlet de beste dealene akkurat nå.

Namron Zigbee Panelovn

Den eneste panelovnen i Norge med Zigbee-støtte er nå på 30% tilbud hos Elektroimportøren. Det finnes flere modeller tilpasset ulike rom, og den finnes i både sort og hvit. Undertegnede har flere av denne, og den har fungert helt stabilt. Den har både åpent vindu-modus og barnesikring, slik at den kun kan kontrolleres trådløst.

Namron Zigbee Panelovn får du hos Elektroimportøren

Namron Zigbee Komfyrvakt

Trenger du egentlig en smart komfyrvakt? Undertegnede har brukt denne i et halvt års tid, og svaret er ja. Nå får du 20% rabatt på dette geniale produktet. Denne komfyrvakten fra Namron fungerer som en vanlig komfyrvakt, og kan styre platetoppen med et relé. I tillegg får du en del sensorer, og med litt testing kan du sette opp en smart varsling med blinkende lys før alarmen går og platetoppen kobles ut. Du kan også bruke den innebygde temperatur- og strømmåleren til å styre automasjoner, som å skru på ventilator eller arbeidslys på kjøkkenet når platetoppen skrus på.

Namron Zigbee Komfyrvakt får du hos Elektroimportøren

Telys med fjernkontroll (som kan brukes med Home Assistant)

Batteridrevne, fjernstyrte LED-telys med varmhvitt, blafrende lys som gir kosestemning i vinterhalvåret. Ja, og så kan de kontrolleres med en kombinasjon av Home Assistant og en IR-sender fra Broadlink. Ved hjelp av Home Assistant kan du ved hjelp av IR-senderen lære på- og av-signalet fra fjernkontrollen, og deretter repetere det. I stua hjemme har vi både telys og kubbelys som skrus på og av med annet lys, og inngår i scener avhengig av tid på døgnet. En bonus er at batteriet varer mye lenger.

Telys med fjernkontroll får du nå til 33% rabatt hos Kjell & Company

Varianten med kubbelys får du nå til 46% rabatt hos Kjell & Company

Også stearinlys får du til 33% rabatt hos Kjell & Company

Switchbot Curtain

Kan det automatiseres? Klart det kan! SwitchBot Curtain, nå på 17% rabatt, er en enhet som gjør at du kan motorisere og fjernstyre gardinene. Enheten kan kobles til din smarthub med BLE, eller gjennom Switchbot Hub Mini. Du kan sette opp enheten i appen, og sette opp hvor motoren skal starte og stoppe. Det finnes flere varianter avhengig av hva slags gardinstang du har, så pass på at du velger den riktige.

Switchbot Curtain får du hos Kjell & Company

Arlo Pro 5 Spotlight

Arlo gir deg pålitelige kameraer som er enkle å installere. Kameraet går på batteri (og kan lades ved hjelp av et solcellepanel som kjøpes separat), og kobles til via Wifi. Du trenger derfor ikke å trekke strøm- og nettverkskabel til punktet der du ønsker å montere kameraet. Denne firepakningen, egnet til deg som har enebolig, får du nå på 27% rabatt.

Arlo Pro 5 Spotlight får du hos Kjell & Company

WiZ Elpas utendørs belysning

Vurderer du å friske opp uteområdet når snøen smelter bort? Nå får du Elpas, uteromsserien fra WiZ, til 50% rabatt. Her får du både pidestaller, lyskastere og LED-striper som kan kobles sammen med opptil fem enheter. Disse kommer med Matter-støtte og kan dermed brukes med hvilken som helst smarthub som har Matter-støtte.

WiZ Elpas får du hos Proshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *