HomeyNyheter

Enklere klimastyring i Homey-appen

Endelig får du full kontroll over temperaturen i hjemmet fra ett sted. I dag ble visningen for klimastyring lansert i Homey-appen.

Denne oppdateringen ønsker vi hjertelig velkommen i Homey-appen, og gjør nå at vi kan få et overblikk over temperatur og luftfuktighet i alle rom i hjemmet, samt enkelt justere temperaturen opp og ned. Dersom du har flere sensorer vil du få presentert et gjennomsnitt av disse, slik at informasjonen om et rom blir mest mulig korrekt. Spesielt for den som har en større bolig får du god oversikt over alle varmekilder, enten det er varmekabler, varmepumper eller termostater.

Det er omtrent et halvt år siden Homey lanserte den nye visningen som inkluderte lys, bevegelse, lyd og strømforbruk, og man dermed ikke lenger måtte bla gjennom alle enheter for å få en oversikt over hva som rører seg i hjemmet. Med noen hundretalls enheter i en større bolig ble det fort vanskelig å få kontroll på den viktigste informasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *