AnnonseNyheter

Homey med jubileumskampanje

Homey feirer ti år, og feirer med å gi bort hver tiende Homey eller Homey Bridge som blir solgt de neste ti dagene.

Kampanjen fungerer slik at Homey refunderer hver tiende Homey eller Homey Bridge som blir solgt i perioden 24. mai til 2. juni. Måten dette fungerer på er at du kjøper enheten først, og sender kvittering og serienummeret på enheten til e-postadressen 10years@homey.app. Homey trekker deretter hver tiende av disse til å få refundert kjøpsbeløpet. Du kan lese mer om kampanjen på Homeys nettsider.

Homey har foreløpig ikke hatt særlige prisreduksjoner i Norge, og har hatt stor vekst etter lanseringen av Homey Pro. Dersom du benytter Homey som en tjeneste uten en fysisk enhet, eller dersom du har en Homey Bridge og vurderer å få tilgang til alle mulighetene som ligger i å kjøre Homey lokalt, så kan dette være et godt tidspunkt å gjøre det på.

I Norge får du blant annet kjøpt Homey hos Elektroimportøren. I skrivende stund får du Homey Pro til spesialpris 4990,- og Homey Bridge til 899,-.

I tillegg til denne kampanjen får du flere jubileumstilbud, blant annet 20% tilbud på nettbutikken til Innr, 20% på smartlåsen Tedee, 15% på den unike smartklokken LaMetric og 15% på smartlåser fra Nuki. Mer informasjon finner du på Homeys nettsider.

Homey har kommet en lang vei, fra lanseringen av den første Homey-kula og den påfølgende Homey Pro, til dagens økosystem med Homey Pro, Homey Bridge og Homey som tjeneste. Gjennom ti år har vi sett tjenesten blitt en robust skytjeneste med integrasjon mot de fleste funksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *