AnnonseInspirasjon

Black Friday-tilbud i 2023

Årets svartefredag er i anmarsj, og det pleier å være en gyllen anledning til å spe på smarthuset. Men det er verdt å merke seg de nye reglene for prismarkedsføring som trådte i kraft 1. oktober, som at tilbud som ser veldig bra ut, ikke nødvendigvis er det.

De nye reglene innebærer at man ikke nødvendigvis trenger å ha hatt omsetning på førprisen før et produkt kommer på tilbud. Det betyr at man kan sette førprisen på en vare så høyt man bare vil, og så markedsføre et høyt tilbud. Men blant mye gråstein finnes det gull, og det hjelper vi deg å finne.

Det kommer stadig nye tilbud, så denne saken oppdateres fortløpende frem til Black Friday 24. november, og inkluderer også tilbud som dukker opp Cyber Monday, som er 27. november.

30% på Zigbee komfyrvakt fra Namron

Dersom du har et gammelt kjøkken kan det være at du ikke har komfyrvakt. Selv kjøpte jeg denne komfyrvakta fra Namron tidligere i år til fullpris, og den har vært helt stabil. Den rapporterer registrert temperatur, strømforbruk og du kan slå av koketoppen fra smarthuben din. Den bidrar også til å øke stabiliteten i Zigbee-nettverket ditt. Dersom du har komfyrstikk kan du enkelt installere den selv.

Opptil 48% på Twinkly

Det passer fint inn mot høytiden å fylle på med belysning både inne og ute. Nå får du 38% på vanlige lyskjeder fra Twinkly, som egner seg like godt til bruk utendørs som inne. Du får også Twinkly Music til 48% avslag, som lar deg styre lysene på juletreet (eller hele huset for den saks skyld) etter musikken som spilles. Garantert en slager til gangen rundt juletreet. Du kan også lage en unik stemning på barnerommet, uteplassen eller i stua med Twinkly Icicle, nå 27% billigere. Husk at Twinkly ikke nødvendigvis bare kan brukes til jul. Nå får du en helt ordinær LED-stripe med WiFi til 41% rabatt, nå bare 349 kroner.

Opptil 37% på Philips Hue

Vi ser sjeldent at Philips Hue er på tilbud, og når det først skjer, er det til 30%, og ofte under forutsetning at du handler en startpakke eller flere produkter. Dersom du ikke trenger en startpakke har vi funnet frem noen gode tilbud verdt å slå til på, noen helt oppe i 37%.

På tide å utvide Philips Hue-systemet? Denne pakken med 8 pærer med standard E27-sokkel får du nå 33% avslag på. En vanlig lysstripe fra Philips Hue på 2 meter pluss en meter utvidelse, får du nå 22% avslag på. Dersom du har spotter i taket med GU10-sokkel får du nå hele 37% på en sekspakning med fullt fargespekter. Dersom du ikke trenger farge får du nå 35% på pærer i White Ambience, som er litt billigere i utgangspunktet.

Til gameren får du også et sett med to Philips Hue Play og LED-stripe til 22% avslag. Ved hjelp av Hue Sync-programvaren på PC-en kan du styre lyset etter hva som skjer på skjermen, som gjør at du dras inn i spillet på en helt ny måte. Det er heller ikke helt fritt på tilbehørsfronten, og nå kan du få 36% avslag på Philips Hue dimmebryter – kanskje vil du ha en på veggen og en på stuebordet. Eventuelt 32% av på en topakning av Hue bevegelsessensor. En liten fun fact er at min bevegelsessensor på badet av denne typen har gått på samme batteri og rapportert jevnlig i fire år.

Homey Pro til 4599,-

Dersom du har sittet på gjerdet og ventet på en prisreduksjon på nye Homey Pro, kan dette være den beste muligheten på lenge. Smarthuben knytter sammen alle dingsene du har fra før. At enheten prosesserer data lokalt gjør at enheter kan snakke med hverandre og automatiseres om hverandre selv om nettilkoblingen skulle forsvinne. Du kan lese vår vurdering av Homey Pro her. Den laveste prisen på Homey i skrivende stund får du hos Proshop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *