AnnonseNyheterSmarte produkterSmartsystemer

Kampanjepris på Homey Pro 2023 ut året

I snart et år har den nyeste modellen av Homey kun vært tilgjengelig som forhåndsbestilling. Nå melder Homey at forhåndssalget er over, og du kan allerede nå bestille nye Homey Pro 2023.

Artikkelen inneholder annonselenker.

De fleste nettbutikker har nå nye Homey Pro 2023 tilgjengelig på lager, men prisene kan variere noe. Dersom du gikk glipp av Black Friday-kampanjen, har Kjell & Company kampanje på Homey Pro ut året . Det er tydelig stor etterspørsel etter Homey hos norske nettbutikker, og enhetene forsvinner nå ut av lager. Se oppdatert status under:

Kjøp Homey Pro 2023 hos Kjell & Company (kampanjepris ut året!)

Kjøp Homey Pro 2023 hos Elektroimportøren

Kjøp Homey Pro 2023 hos Proshop

Frem til nå har det vært et stort vacuum i Homey-markedet, ettersom den gamle versjonen har gått ut av produksjon og den nye kun har vært tilgjengelig som forhåndsbestilling direkte fra Homey. Gjennom våren har flere mottatt sin nye smarthub etter opptil et halvt års ventetid.

Nå ser det derimot ut som at forsyningen er stabil, og Homey meldte også i sitt nyhetsbrev i dag at Homey Pro 2023 er på lager hos Athom. Prismessig ligger Athoms egen nettbutikk omtrent på samme nivå, ettersom mva vil komme på toppen dersom du bestiller direkte.

Vi har testet alle de mest populære smarthussystemene akkurat nå, og vi anser Homey Pro som et av de enkleste og mest fleksible systemene på markedet.

Les mer: Det beste smarthussystemet i 2023

En rekke forbedringer fra forgjengeren

Da Homey Pro 2023 ble annonsert i fjor høst, kunne vi melde om en rekke endringer. Blant annet har de gått bort fra den markante kuleformen, som gjør at den glir enklere inn i de fleste hjem. Den største forbedringen er kanskje støtte for Matter og Thread, som er en ny protokoll for smarthus støttet av de største produsentene av smarthusutstyr.

Kjøp Homey Pro 2023 hos Elektroimportøren

Kjøp Homey Pro 2023 på kjell.com

2 thoughts on “Kampanjepris på Homey Pro 2023 ut året

  • Martin Ove Rasmussen

    Hvordan kommer man i kontakt med jer. Jeg kan ikke finde en e-post adresse på siden?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *